در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
در ابتدای سال بعد از درخواست اینترنتی فیش بیمه فروردین یک فیش گردش حساب هم برای اینجانب صادر شده بود.

به شعبه مراجعه کردم و متصدی مربوطه بعد از صدور فیش فروردین ماه مجدداً فیش گردش حساب را هم برای من صادر نمود.

فیش گردش حساب صادر شده شعبه را پرداخت کرده ام، ولی در سیستم کاربری خودم هنوز فیش گردش حساب را پرداخت نشده اعلام می نماید.

البته با شعبه تماس گرفته ام و ظاهرا در سیستم خودشون بدهی از بابت گردش حساب ندارم.

خواستم نظر شما را هم بدونم در این خصوص

هر دوفیش شماره برگه یکسان دارند ولی با شناسه پرداخت متفاوت

ممنون از راهنمایی شما
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام
برگه پرداخت گردش حساب، مابه التفاوت و افزایش و بدهی سال قبل است که پرداخت نشده است. و نعمولاً مهلت پرداخت آن بیش از برگ پرداخت های معمول است.
اگر شعبه بیمه، پرداختی آن را وصول نموده است، مشکلی پیش نمی آید.