در سایر توسط (100 امتیاز)
باسلام و خسته نباشید

حقیقتا ما برادری داشتیم که حدود بیست ودوسال پیش از خانه خارج شد و تااین زمان هم هیچ خبری از زنده ومرده بودنش دست ما نیامده ، پدر ما فوت کرد و بعدها برای تقسیم اموال پدری برای این برادر مفقودی به مشکل برمیخوردیم برای دریافت گواهی فوت فرضی به دادگاه رفتیم که دادگاه گفت باید سن شناسنامه ای به سن هفتادوپنج سال برسد تا اینکه به ثبت احوال رفتیم وجریان را برای ثبت احوال تعریف کردیم ثبت احوال هم برای تحقیقات با کلانتری نامه نگاری کرده و پس از تحقیقات کلانتری ثبت احوال برای صدور گواهی فوت از ما خواست سه نفر به عنوان شاهد به ثبت احوال معرفی کنیم،که گواهی فوت صادرشد وتاریخ فوت را از سالی زده شدکه ازخانه خارج شد، این برادر ما یک فرزند پسردارد که ازسن یکسالگی پیش پدرومادرم بزرگ شد حالااین برادرزاده ام دم به دقیقه مارا تهدیدمیکند که این گواهی فوتی که برای پدرمن صادرشده غیرقانونیه واز امضا کنندگان شکایت میکنم ویا باید به او هم سهم پدرش را بدهیم

حالا سوال ما این هست که بااین توضیحات این برادرزاده امان که برای پدرش گواهی فوت صادر شده این برادرزاده ی ما میتواند برای ما مشکلی پیش آورد؟!

ممنون اگر راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (5,180 امتیاز)

سلام

این بخش از سایت بیدبرگ مختص مشاوره در زمینه بیمه و قانون کار می باشد، سوالات حقوقی و کیفری خود را در سایت بیدبرگ - مشاوره امور حقوقی و کیفری مطرح کنید :
طرح سوال در بخش امور حقوقی و کیفری

همچنین، می توانید با انتخاب بیدبرگ به عنوان مشاور خود از طریق لینک زیر از تیم مشاوران بیدبرگ به تعداد نامحدود مشاوره تلفنی تخصصی دریافت کنید:
انتخاب بیدبرگ به عنوان مشاور>>