در سایر توسط (100 امتیاز)
باسلام وعرض ادب.اگرشخصی بابت ضرب وشتم دیه دادخواست اعساربدهد وتوسط دادگاه تقسیط شود.اگرچندماهی واریزکندوبعدازان به دلیل نبودن پول ودرامدی نتواندالباقی اقساط رابپردازد.ایاطلبکارمیتوانددادخواست خسارت تاخیرتادیه بردیه روازدادگاه بخواهدودراینصورت جریمه دیرکردبه ازای اقساط پرداخت نشده شامل میشودیانه؟(نظرشورای نگهبان ووکلااین است که به اقساط معوق جریمه دیرکردعموماتعلق نمیگیرد.)
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

علاوه بر مطلبی که خودتون عنوان کردید ، در قانون مجازات اسلامی ماده ۴۹۰ تصریح شده است اگر بر سر مبلغی دیه توافق شود اقساط دیه بر مبنای تاریخ توافق پرداخت میشود

ضمنا شما میتونید مجدد درخواست کاهش اقساط پرداختی رو تقدیم قاضیتون کنید