در سایر توسط (130 امتیاز)
سلام
من یک منزلی را می خواهم خریداری کنم

بنگاه و صاحب ملک می گویند سند این خانه کاغذی است
حالا دو سوالی که برایم پیش آمده این است که منظور از این کاغذی، کاغذی است که کدرهگیری ای به وی در هنگام معامله بنگاه داده است؟
یا اینکه منظور بنچاق است؟
یا اینکه منظور وی سنداوقافی است؟
چون از بنگاه و مالک سوال می کنم، جواب درستی به من نمی دهند؟
سوال دوم اینکه در هنگام خرید اینگونه ملک، چه مواردی را باید رعایت کرد تا کلاهبرداری ای صورت نپذیرد؟
تشکر
1 پاسخ
توسط (5,180 امتیاز)

سلام

این بخش از سایت بیدبرگ مختص مشاوره در زمینه بیمه و قانون کار می باشد، سوالات حقوقی و کیفری خود را در سایت بیدبرگ - مشاوره امور حقوقی و کیفری مطرح کنید :
طرح سوال در بخش امور حقوقی و کیفری

همچنین، می توانید با انتخاب بیدبرگ به عنوان مشاور خود از طریق لینک زیر از تیم مشاوران بیدبرگ به تعداد نامحدود مشاوره تلفنی تخصصی دریافت کنید:
انتخاب بیدبرگ به عنوان مشاور>>