در پرداخت حق بیمه توسط (130 امتیاز)
من بیمه ماه قبل را فراموش کردم پرداخت کنم و موقع ارسال لیست بیمه ماه بعد کد خطای 121 داده شد

-برگه هاي ماه قبل پرداخت نشده است ،لذا امکان دريافت ليست از طريق اينترنت وجود ندارد -

فیش را پرداخت کردم و علامت پرداخت شده هم زده شد

آیا میتوانم بیمه این ماه را رد کنم؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام

چنانچه بیمه ماه دو قبل را را پرداخت نکرده اید باید لیست معوق به سازمان تامین اجتماعی ارائه دهید و مبلغ آن را نقدی پرداخت کنید ولی شما مشمول دو درصد جریمه عدم پرداخت و ۱۰ درصد جریمه بابت عدم ارائه لیست خواهید شد پس از پرداخت حق بیمه لیست معوق شما می توانید لیست ماه گذشته را پرداخت کنید