در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام من در تاریخ 22 اردیبهشت لیست بیمه را از طریق سایت ارسال کردم و تاریخ پرداخت تا 31 اردیبهشت مهلت داشت و من نتواستم تا آن تاریخ مبلغ حق بیمه را پرداخت کنم آیا در تاریخ دیگری امکان پرداخت وجود دارد؟
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

بله  پرداخت وجه لیستهای ارسالی که حق بیمه آنها پرداخت نشده همراه با جرائم مربوطه امکان پذیر می باشد.