در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
بیمه۱۸٪ مشاغل آزاد پرداخت میکردم تاآخرماه آذرپرداخت کردم(خویش فرما)از۱۵آذر یه شرکتی مشغول شدم تاآخر دیماه رو(یک ماه نیم) شرکت پرداخت کرد،الان میخوام بقیه همون خویش فرما رو بدم درحالیکه امروز۱۳اسفنده(میخوام بهمن واسفند رو بدم) میشه یا نه!

بعد امکان اینکه درصدش رو کم کنم مثلا۱۲ ویا۱۴ درصد هست یا خیر؟!

تو سوالها دیدم پاسخ یه کارشناستون که برای آقایان۱۲ درصد خوب نیست، چرا؟!

( درضمن من فروردین۱۴۰۰ یکسال میشه اگر این بهمن واسفند رو هم بتونم بریزم که یکسال فول بشه)
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد، از زمان تقاضا و ثبت آن آغاز می شود و نمی توان بیمه ما های قبل از ثبت تقاضا را پرداخت نمود.

مزایای بیمه ۱۲ درصد، صرفاً  بازنشستگی و فوت بعد از بازنشستگی است.