در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)

اگر قرارداد شخص قبل از عید تمام شود و تسویه حساب به بعد از عید موکول شود مرخصی های ذخیره شده فرد با توجه به حقوق سال قبل محاسبه و پرداخت میشود یا سال جدید؟

1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
بیدبرگی عزیز

سلام

در صورتی که کارکرد شخص بعنوان مثال تا پایان 98 باشد، و تسویه وی به سال 99 موکول شود، این امر باعث افزایش دستمز و انجام محاسبات تصفیه حساب با مزد جدید سال 99 نخواهد شد.

اما اگر کارکرد کارگر تا سال 99 ادامه یابد و در سال 99 با وی تصفیه شود این تصفیه مطابق مزد 99 خواهد بود.