در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط
محاسبه مانده مرخصی های استفاده نشده کارگران چگونه است؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
وضعیت محاسبه مانده مرخصی های استفاده نشده کارگران:

میزان مرخصی استحقاقی که کارگر می تواند هر سال برای سنوات بعد ذخیره نماید 9 روز می باشد.

به این ترتیب برای مثال کارگران می توانند برای ده سال سابقه 90 روز مرخصی ذخیره داشته باشند.

 لازم به یادآوری است که در قرارداد کار مدت موقت چنانچه در انقضای مدت هر قرارداد بین طرفین تسویه حساب به عمل آمده وسنوات خدمت کارگر پرداخت شده و متعاقب آن تجدیدقرارداد به عمل آید کارفرما مکلف است در پایان هر قرارداد مزد و مزایا ی تمام مرخصی استفاده نشده کارگر را تادیه نماید.