در قانون کار و قرارداد کار توسط (-1,060 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام

آیا در صورت عدم تمایل کارگر برای مرخصی اجباری آیا به مرخصی اجباری بدون حقوق فرستادن کارگران به دلیل شیوع کرونا توسط کارفرما قانونی است ؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

با توجه به شیوع بیماری کرونا ، تعطیلی یک جانبه کارگاه و کارکنان در ایام غیر تعطیل و اجبار کارفرما به مرخصی اجباری کارگران، و عدم پرداخت مزد و مزایای کارگران در طی این مدت، از مصادیق تعلیق قرارداد کار است و کارگران می توانند جهت احقاق حق خود در مراجع حل اختلاف وزارت کار علیه کارفرما طرح دعوی کنند.