در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
من در حین خدمت سربازی دچار سانحه شدم که بهم ۱۶ درصد نقض عضو تعلق گرفت و از طریق دادسرای نظامی پیگیری کردم حکم در حال اجرا است.
سوال بنده:
میتونم بایت این نقص عضو از یگان خدمتی ارتش مستمری بگیرم؟
باید چه مراحلی رو طی کنم ؟
نقص عضو رو هم پزشکی قانونی و کمیسیون ماده صد ارتش تایید کردن
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
سلام

بله می توانید وفق ماده 53 قانون خدمت وظیفه عمومی

ماده 53 - کسانی که در حین خدمت وظیفه عمومی در هر یک از دورههای ضرورت، احتیاط
و ذخیره به سبب انجام وظیفه یا شرکت در عملیاترزمی و یا قیود خدمتی شهید یا فوت
یا معلول شوند از لحاظ میزان و نحوه پرداخت حقوق وظیفه و مستمری مشمول قوانین و
مقررات مربوط به پرسنل کادر ثابت هم درجه میاشند و حقوق وظیفه و مستمری آنان حسب
مورد از بودجه وزارتخانه ها یا سازمانهای مربوطه پرداخت میگردد.