در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام
در مورد این موضوع آیا ماده قانونی ای وجودداره که بشه به کارفرما اعلام کرد که " مرخصی منفی " رو باید در پایان سال یا خاتمه خدمت تسویه کرد ؟
مورد دیگه اینکه پرسنل روزانه با ساعت ناهار ونماز 8.30 کار میکن و کسر و اضافات روز مرخصی هم بر مبنای هم 8.30 هست
ایا درسته ؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه که ذخیره مرخصی کارگر منفی باشد وبه عبارتی تمام مدت مرخصی استحقاقی خود را استفاده کرده باشدکارفرما  الزامی برای تسویه حساب مرخصی نداردودر مورد سوال دوم کارفرما می بایست تایم  صرف غذا وادای فریضه نماز را مجموع ۸ساعت ۳۰ دقیقه کسر نماید ومرخصی استحقاقی کارگر را برمبنای ساعت کار مفید محاسبه نماید نه ساعت کار غیر مفید ؟

ودر