در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (130 امتیاز)
سلام.

من بیمه عمر ملتم در تاریخ 1398/06/08 صادر شده. اقساط سال اول و دوم پرداخت کردم.
مانده ذخیره ریاضی 1،100 هستش. الان که نزدیک 6 ماه شده میخام بازخرید کنم میتونم این کارو بکنم؟؟
چون میخاستم وام بگیرم گفتن نمیشه حتما باید 21 ماه از تاریخ صدور گذشته باشه.
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر

در پاسخ به سوال تون باید عرض کنم که اگه شما حق بیمه 6 ماه از بیمه نامه تون رو با هر نوع روش پرداختی پرداخت نموده باشید امکان بازخرید بیمه نامه تون رو خواهید داشت.

اما در نظر داشته باشید که میزان پرداختی مبلغ بازخریدی بیمه نامه شما بین 15% تا20% پرداختی شما در این مدت خواهد بود و عملا" وجه زیادی رو دریافت نخواهید کرد.

بیمه نامه خود را از نماینگان حرفه ای،مطلع و آگاه خریداری نمایید.

با تجدید احترام