در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)
سلام
من مدت یک سال داخل یک کارگاه ساختمانی به صورت روز مزد کار کرده ام ولی متاسفانه بیمه و هیچ کدوم از مزایا به من پرداخت نشده !!
و به دلیل نداشتن اگاهی کامل از حق و حقوق خود هنگام تسویه حقوق مشخص و روز مزد خود  پیمانکار از امضا و اثر انگشت گرفتن که تمام حقوق خود را گرفته ایم
لطفا راهنمایی کنید الان امکانش هست برای رد نکردن بیمه از طریق اداره کار شکایت کنم با تشکر
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
بیدبرگی عزیز

ممنون از اینکه پرسش خود را با ما درمیان گذاشتید، مطالبه وصول حق بیمه ارتباطی با امضای تسویه حساب ندارد؛ حتی اگر در برگه تسویه حساب قید کرده باشید که بابت حق بیمه تمام ادعا را از خود سلب کرده اید. علت آن است که مبلغ حق بیمه باید به حساب سازمان تامین اجتماعی واریز شود و برای کارگر ایجاد سابقه شود فلذا این موضوع جزو حقوق مکتسبه شخص ثالث است و شما نمی توانید به جای سازمان تامین اجتماعی از گرفتن این حق اجتناب کنید. اما طرح دادخواست مطالبه وصول حق بیمه مستلزم داشتن مدارک و مستنداتی است نظیر قرارداد کار، پرینت واریز به حساب ، گواهی سابقه کار و یا هر مستندی که ثابت کند شما در این کارگاه کارکرد داشته اید. با سپاس