در سایر توسط (260 امتیاز)
با سلام
چگونه می توانم کد ملی جدیدی گرفت ؟
من در شهری که به دنیا آمده ام ، بزرگ شده ام و تا قبل دانشگاه اونجا درس خوندم و هم اکنون ساکن همین شهرم اما کد ملی شهر پدر مادرم را دارم. آیا می توان کد ملی جدید گرفت؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
با سلام

بیدبرگی عزیز

کدملی افراد با کدی آغاز می شود که نشان گر شهر محل تولد افراد است و منطقا و عملا امکان تغییر این کد وجود ندارد چرا که سامانه جامع اطلاعات ایرانیان تماما بر اساس این کد ملی اطلاعات افراد را دسته بندی می کند و امکان تغییر کد ملی موجه به نظر نمی رسد.