در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام. وقت بخیر
من یک کارمند دارم که 4 ماه هست داره کار میکنه و از مدت قراردادش هم 2 ماه باقی مونده ولی الان استعفا داده و نمیخواد بیاید. میخواستم ببینم آیا به ایشون که کمتر از یک سال کار کرده و وسط قرارداد خودش استعفا داده عیدی و سنوات تعلق میگیره یا نه.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
دوست گرامی

سلام

مستنبط از قوانین موضوعه حقوق کار کلیه مزایای پایان کار شامل عیدی و بازخرید ذخیره مرخصی و سنوات به کارگرانی که در کمتر از یکسال فعالیت به کار داشته اند به تناسب کارکرد ایشان تعلق میگیرد.