در قانون کار و قرارداد کار توسط (120 امتیاز)
سلام

روزهایی که توسط استانداری ها بنابه شرایطی تعطیل یا تاخیر اعلام می شود ولی گفته میشود نهادهای خدمات رسان،امدادی ودرمانی و بهداشتی و.... بایستی در آن روز در محل کار حاضر باشند

این برای افرادی که در آن روز در محل کار حاضر میشوند چه حکمی دارد(منظور من مراکز درمانی غیر دولتی است) آیا مزد بایستی برابر روز تعطیل محاسبه شود یا خیر؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام

با ستناد ماده۴۱ قانون کار در صورتیکه  کارکر در روزهای تعطیل رسمی  اشتغال بکار داشته باشد کارفرمامی بایست   فوق العاده معادل ۱۴۰درصد علاوه بر مزد هر ساعت کار عادی به کارگر پرداخت نماید .