در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
سلام

شركت من ميخواد كارمندها رو بيمه تكميلي كنه، من بيماري خاص دارم ولي هيچكس تو شركت مطلع نيست، البته اين بيمه بيماريهاي خاص رو پوشش نميده ولي حالا من ميتونم از بيمه تكميلي براي اون بخشهايي كه براي بقيه پوشش ميده استفاده كنم؟

آيا شركت بيمه تكميلي مي تواند با استفاده از شماره بيمه تامين اجتماعي فرد (كپي صفحه اول دفترچه بيمه م رو خواستن) از سوابق بيماريهاي خاص فرد مطلع شه و مانع بيمه شدنش بشه؟ ميترسم تو شركت مطلع بشن و من خيلي دوست ندارم كسي اين رو بدونه
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر

با تشکر از مطرح نمودن سوال تون در سایت وزین بیدبرگ

باید خدمت تون عرض کنم که شرکتهای بیمه در قراردادهای گروهی درمان تکمیلی نیازی به دانستن این نوع اطلاعات نداشته و ندارن( چون همه افراد این مشکلات رو ندارن(.

بنابراین شما میتونی هر پوششی رو که شرکت بیمه در اختیار پرسنل شرکت تون گذاشته ازش استفاده کنی.

اما این نکته رو در نظر داشته باش که در 3ماه ابتدای سال اول این نوع قراردادها و بعنوان دوره انتظار شرکت های بیمه از دادن سرویس در زمینه پوششهای پاراکلینیکی خودداری میکنن و بعد از 3 ماه افراد میتونن از این پوشش استفاده کنن.

و با تمدید خودکار قرارداد در سال بعد دیگه اون دوره انتظار شامل افرادی که در قرارداد قبلی بودن نمیشه و شامل افراد جدید الورود به شرکت خواهد گردید.

نیازی هم نیست که شما بخوای از بابت دانستن مشکل سلامتی خودت توسط شرکت بیمه بشی.

این مشکل رو وقتی باید ازش بترسی که بخوای بیمه تکمیلی  خانوادگی ثبت نام کنی که مشمول چکاپ شرکت بیمه خواهد شد.

بیمه نامه خود را از نماینگان حرفه ای،مطلع و آگاه خریداری نمایید.

با تجدید احترام