در بیمه درمان تکمیلی توسط
دفترچه بیماری های خواص آتیه سازان حافظ
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

سلام. بلی در زیر هزینه بیمارستانی  بیماری هایی که تحت پوشش است قید شده

 اعمال جراحی مغز و نخاع (به استثنای جراحی های دیسک ستون فقرات )، قلب،آنژیوپلاستی قلب ، پیوند ریه ، پیوند قلب ، پیوند کبد ، گامانایف(مرتبط با تومورهای بدخیم)، پیوند کلیه و پیوند مغز استخوان ، درمان سرطان(تومورهای بدخیم)، MS ، ALS ، تالاسمی ، هموفیلی و دیالیزی و بیماران پره لوسمی ،تأمین هزینه های شیمی درمانی، (شیمی درمانی اعم از بستری و سرپایی)، انواع رادیوتراپی، تأمین هزینه داروهای اختصاصی درمان، داروهای جانبی و داروهای درمان عوارض ناشی از درمان بیماریهای سرطان، MS ، ALS، تالاسمی ، هموفیلی و دیالیزی و بیماران پره

لوسمی، پیوند کلیه وپیوند مغز استخوان