در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
عدم پاسخ در جست جوی مراکز تصویربرداری و ام آر آی  توسط سایت آتیه سازان حافظ جستجو نمیشوند
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

شما در ابتدا و در سایت آتیه سازان حافظ باید نام استان و شهر خودتون رو پیدا کنین.

سپس در طول بار مراکز،مراکز تصویربرداری رو تعیین کنین.

در مرحله بعدی نوع مرکز(خصوصی،دولتی،خیریه و...) رو تعیین کنین.

در جستجوی بعدی،در صورتیکه آتیه سازان با اون مرکز مورد نظرتون قرارداد داشته باشه،لیست کامل آن مراکز بهمراه آدرس،شماره تماس و سایر نکات مورد نیاز نمایش داده خواهد شد.

در صورتیکه بعد از جستجو،صفحه ای برایتان باز نگردید،آتیه سازان با مرکز مورد نظر شما قرارداد ندارد.