در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام،
پدر بنده بالغ بر ۳۵ سال ۲۵ هکتار از اراضی یک شخص را نگهداری و درواقع مباشر و نماینده ایشان بوده است.بر اساس رفاقت فی مابین هیچ قراردادی وجود ندارد و حقوق های علی الحساب به صورت نقدی (معمولا هر دو ماه و نصف حداقل حقوق قانون کار) پرداخت میشده است.
ماده ۲ و ۳ رابطه مزدی و کاری برقرار نمی باشد ولی کلیه معتمدین محلی و شورا دهیار ۲ روستای مربوطه شهادت داده اند که ایشان نماینده آن مرحوم بوده است(ورثه پس از فوت پدرشان زیر بار زحمات پدر بنده نمی روند) و بالغ بر ۱۰۰ امضا جمع آوری شده است.
پدرم در جلسه شورای حل اختلاف درخواست بازرسی محلی دادند و حتی به ریاست شورا گفتند اگر شما بازرس نمی فرستید از طریق دادگستری بازرس درخواست کنم. مورد بعدی این است که یکی از املاک ۱۰ هکتاری هنوز تحت تصرف پدر بنده می باشد و ورثه بارها تلاش کردند تا وارغ باغ شوند ولی پدرم مانع ورود انها شده است و کلیه همسایگان و بومیان به هواخواهی پدر بنده آمدند.
رای شورای حل اختلاف تا ۲ هفته دیگر می آید و در صورتی که برای بازرسی محلی رای دهند طبق شنیده ها بسیار شرایط به نفع پدرم خواهد بود ولی در غیر اینصورت آیا وراث می توانند به دلیل تصرف عدوانی پدرم را از ملک بدون پرداخت حق و حقوق ۳۵ ساله خود بیرون کنند.
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
دوست بیدبرگی عزیز

علیرغم ذیحق بودن پدر شما ، اما اقدام پدر شما در قانون مجازات اسلامی عنوان مجرمانه داشته به عنوان مزاحمت و ممانعت از حق و برای آن مجازات در نظر گرفته شده است. ضمنا به نظر میرسد موضوع بیشتر تابع بحث  اجاره اشخاص در قانون مدنی است تا قانون کار.