در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)
سلام.

محل شرکت و محل کارگاه من متفاوت بود الان از شهرستان محل کارگاه رای گرفتم برای گرفتن اجراییه ب کدوم دادگستری باید برم محل کارگاه یا محل دفتر کارفرما؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
بیدبرگی عزیز

با سلام

به نظر می رسد آدرس محل اقامتگاه اصلی شرکت برای اخذ اجرائیه صحیح باشد. آدرسی که در روزنامه رسمی ثبت شرکتها نشر آگهی شده است منطقی تر به نظر می رسد. با سپاس