در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
من برج ۱۱ سال ۹۶ در یک بیمارستان در حال ساخت کار میکردم یک ماه از حضور در آنجا میگذشت که دچار حادثه شده ام و ۶ ماه خانه نشین بوده ام و پیمانکار در قرار داد ذکر کرد که بیمه نداریم و...

حالا با شکایت توانستنم دیه شکستگی را با بیمه مسولیت ساختما دریافت کنم ولی میخواستم بدونم آیا میشه به خاطر بیمه نکردن تامین اجتماعی و ۶ ماه بیکاری شکایت کنم و حقوقم را دریافت کنم؟

و این که مراتب کاری به این شکل بود ک کارفرما بعد پیمانکار اصلی و بعد من با دوستم پیمانکار جز بودیم و خودمون نیز چند کارگر داشتیم

با تشکر
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
با سلام ،با توجه به اینکه شما اقرار می نماید پیمانکار بودید و چند نفر کارگرداشته اید که به انها حقوق پرداخت می کردهاید در نتیجه شما مشمول قانون کار نمی باشید ودر صورت شکایت در مراجع حل ،دادخواست شما رد خواهد شد ودرمورد بیمه شما باید به شعبه مربوطه مراجعه وفرمت ادعای سابقه را تکمیل وبه همراه اسناد ومدارک تحویل شعبه  تامین اجتماعی نماید تا رسیدگی شود