در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
با سلام

بنده به مدت 8 ماه در شرکت خصوصی به عنوان کارمند کار میکنم.

با توجه به اعلام این شرکت مبنی بر اینکه تمام کارکنان بعد 3 ماه بیمه میشوند، در انجا مشغول به کار شدم.

بعد از حدود 6 ماه با پیگیری مداوم با کارفرما به شرکت بیمه رفته و حتی شماره بیمه نیز دریافت کردم و بیمه به بنده گفت با واریز بیمه توسط کارفرما بیمه من تایید میشود.

با گذشت چند ماه، با دوبار مراجعه به اداره بیمه واقع در انقلاب، متوجه شده ام که کارفرما بیمه مرا واریز نکرده و با پیگیری از شرکت با بهانه های مختلف مواجه شدم.

لازم به ذکر است که من کارت پایان خدمت نداشته و فعلا دانشجو میباشم و معافیت از تحصیل دارم.

آیا میتونم از شرکت و کارفرما شکایت کنم و طریقه ان چگونه میباشد ؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
همراه گرامی بیدبرگ

با سلام

لازم است بدانید کارفرما برای دوره آزمایشی نیز موظف به ارسال لیست بیمه فرد است و این قانون که سه ماه اول بیمه نداریم یا یکسال اول بیمه نداریم یک قاعده به اصطلاح عامیانه من درآوردی است. فلذا پرونده حق بیمه شما در اداره کار مربوطه به منطقه محل کارتان قابل پیگیری است. پس نسبت به ثبت دادخواست با موضوع حق بیمه اقدام نمایید. لازم است بتوانید مدت کارکرد خود و رابطه مالی خود با کارفرما را ثابت کنید. (قرارداد یا فیش حقوقی یا پرینت حساب می تواند به شما کمک کند)