در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (140 امتیاز)
با سلام ،
 بنده از بیمه اختیاری استفاده میکنم و ماهانه و از طریق اینترنت شخصی حق بیمه را پرداخت میکنم ، آیا حتما باید ماهانه دفترچه تأمین اجتماعی مهر و تاریخ اعتبار بخورد یا لزومی ندارد؟
مهر نکردن و تاریخ اعتبار نزدن دفترچه تا زمانی که لازم نیست مشکلی را ایجاد نمیکند؟

کسی می داند؟
1 پاسخ
توسط (6,220 امتیاز)
با توجه به اینکه پس از واریز حق بیمه توسط بیمه شده و نیز ارسال لیست توسط کارفرما ، امکان استفاده از خدمات درمانی وجود دارد نیازی به مراجعه به شعب سازمان تامین اجتماعی جهت تمدید اعتبار دفترچه درمان وجود ندارد مضاف بر اینکه با توجه به نسخ نویسی الکترونیک عملا دفترچه درمان نیز حذف شده است و چاپ آن صورت نمی گیرد.

برای اطلاع از اینکه اعتبار درمانی دارید با خیر می بایست کد ملی خود را به شماره1*1420*4* ارسال کنید.