در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (-1,060 امتیاز)
تاریخ اعتبار دفترچه بیمه درمانی تامین اجتماعی چه اهمیتی دارد؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
سلام اعتبار دفترچه درمانی به منزله میزان استحقاق درمان بیمه شده و منوط به داشتن رابطه بیمه پردازی در دوره مربوطه جهت بهره مندی از مزایای درمانی مقرر در قانون می باشد لذا چنانچه دفترچه درمانی بیمه شدگان فاقد اعتبار باشد ویا ارتباط بیمه ای فعال با سازمان نداشته باشد حق برخورداری از خدمات درمانی مذکور را نخواهد داشت.