در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
باسلام و خسته نباشید..

چگونه بفهمیم تمدید اعتباری دفترچه به چه صورت هست.

من امروز دفترچه ی مادرم رو چون تعطیل بوده مراکز بیمه از طریق کافی نت انجام دادم و فردا نوبت عمل داره مادرم و بخاطر زلزله نتونستیم زودتر تمدید کنیم.

الان میخوام بدونم چطوری میتونم بفهمم دفترچه برای نوبت عمل فردا تمدید شده یا نه
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام با توجه به این عمل میتوانید تمام استعلامات رو انجام بدهیدستاره۴۴ستاره۱۴۲۰مربع بعد گزینه استعلام