در قانون کار و قرارداد کار توسط (160 امتیاز)
باسلام.

اگربا اخذ اجراییه دادنامه دراداره کار وبعدادادگستری محل کارگاه وکلانتری مربوطه نسبت به بازگشت به کاراقدام کنم همزمان نیزمیتوانم دادخواست محاسبه مبلغ8ماه حق وحقوق ومطالبات وبیمه رودرخواست بدم واداره کاراون رومحاسبه کنه یاخیر؟

درمرحله بازگشت به کاراصلاچه زمانی اداره کارمبلغ مطالبات وبیمه الباقی قراردادرومحاسبه وتعیین میکنه؟(چون اگرتاخرسرمحاسبه نشه کلی باکارفرمابایستی سراین قضیه سروکله زد.)
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
سلام

بعد از اجرای حکم بازگشت بکار توسط اجراییات دادگستری وعدم تمکین کارفرما به ابقا بکار کارگری که حکم بازگشت دارد می تواند مجددا از طریق هیات تشخیص دادخواست مجددبرای ایام بلاتکلیفی وتادیه حق بیمه را ارایه ودرخواست رسیدگی مجدد نماید