در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (870 امتیاز)
سلام.فردی هستم 30 ساله که از ناحیه انگشت سبابه دست راست دچار نقص عضو هستم(بدون انگشت).
چگونه می توانم بدون دردسر بیمه عمر شوم ؟
یکی از شرکت های بیمه می گوید باید از طرف پزشک فوق تخصص گواهی سلامت بیاورید.هزینه اش را می دهیم.
می گویم نمی توانم.بحث بر سر هزینه نیست وقت آن را ندارم.
آیا نمی شود پزشک معتمد شرکت فقط تایید کند که بنده بدون انگشت هستم؟
به خدا ادعای نقص عضو و ازکارافتادگی نخواهم کرد
3 پاسخ
توسط (1,460 امتیاز)
سلام. وقت بخیر.

اتفاقا یکی از مشتریان بنده از ناحیه انگشت اشاره دست چپ دچار نقص عضو بود.و البته داخل پرسشنامه هم قید کردیم.پزشک معتمد شرکت هم تایید کردن و نیازی به گواهی سلامت از پزشک دیگر نبود. و  بدون هیچ گونه مشکلی بیمه عمر  ایشان صادر شد.