در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (109,610 امتیاز)

سلام

پرسیده بودم که چه افرادی نمی توانند بیمه عمر شوند و کارشناس محترم گفتن که

1_ افرادی که طبق قانون محدودیت سنی دارند.
2_افرادی که به واسطه آزمایشات پزشکی ونظرپزشک قابل بیمه شدن نیستند.
3_اتباع خارجی که به صورت قانونی اقامت ندارند.

می خواستم بدونم به واسطه آزمایشات پزشکی و نظر پزشک افرادی که دارای چه بیماری باشند نمی توانند بیمه عمر بخرند ؟

1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام

در برخی بیماری ها که احتمال فوت بیمه گذار بسیار بالاست مانند سرطان،بیماری های قلبی حاد و مغزی و ام اس پیشرفته شرکت های بیمه از پذیرفتن این افراد امتناع میکنند.

در صورتی که فرد دارای بیماری باشد ولی احتمال فوت کمتر باشد با سرمایه فوت کم و عدم ارائه پوشش امراض خاص بیمه ارائه می شود.

در برخی موارد فرد قبلا به بیماری مبتلا بوده و در حال حاضر در سلامت کامل به سر می برد که با ارائه ی مدارک پزشکی و گواهی سلامت بیمه ارائه می شود.

به خاطر داشته باشید در هر یک از موارد بالا شرکت بیمه ای با انجام آزمایش و شرایط فرد ایشان را بیمه خواهد کرد.

در صورتی که فرد به هر یک از بیماری های زیر مبتلا باشد نیازمند نظر پزشکی خواهد بود :

  • بیماری های تنفسی
  • بیماری های کلیوی
  • دیابت
  • فشار خون
  • ناراحتی های اعصاب
  • مشکل تیروئید
  • جانبازی
  • بیماری های قلبی