در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (870 امتیاز)
سلام و خسته نباشید.
در بیمه های عمر و پس انداز 5 سال اول ارزش بازخریدی خیلی کم است و در واقع ضرر است.
اگر ما بیاییم و در 5 سال اول پول کمی به بیمه بدهیم و از سال پنجم به بعد که بیمه نامه به سود دهی افتاد ما نیز حق بیمه پرداختی را طی الحاقیه زیادتر کنیم آیا بیشتر سود نکرده ایم؟
(فارغ از این که می دانم سرمایه فوت و غیره نیز بالطبع کم خواهد بود)
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر

باید خدمت تون عرض کنم که کاهش حق بیمه یا نداشتن پوششهای بیمه ای بهر دلیل کاری عقلانی نیست.

در بعضی از شرکتهای بیمه(به مانند پاسارگاد،که سردمدار این نوع ثبت نام بیمه عمر در ایران هست) بجز پرداخت حق بیمه،روش پرداختی بنام سپرده گذاری وجود داره که سقف و محدودیت مبلغی از نظر پرداخت نداشته (از 200 هزار تومان تا 1000 میلیارد تومان و بیشتر،بستگی به وسع مالی شما )و به همین منظور ایجاد گردیده.

در روش سپرده گذاری،هم سود(اندوخته بیمه نامه) بیشتر خواهد شد،هم میزان دریافتی شما در آخر قرارداد بیشتر خواهد شد،هم میزان وام دریافتی شما از محل اندوخته بیمه نامه بیشتر خواهد شد،هم زمان به سود رسیدن بیمه نامه بین 3 تا 5 سال کاهش میبابد و هم مبالغ پرداختی خسارت از سوی شرکت بیمه به شما بیشتر خواهد شد.

بیمه نامه را از نماینگان آگاه،مطلع و حرفه ای خریداری نمایید،زیرا یک عمر در کنار شما خواهند بود.

با تجدید احترام