در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

من در سال۹۶ تصادف کردم ودر برج۹ سال ۹۷ حکم صادر شد وبه دلیل اشتباه پزشکی قانونی من قبل از قطعیت رای اعتراض دادم ودر برج۴ سال ۹۸ رای عوض شد ونظریه پزشکی قانونی تغییر کرد الان رای قطعی شده ورفته اجرای احکام.

پالان بیمه هر روز به من زنگ میزند که بروم و پول رو بگیرم من به بیمه رفتم و گفتن که رای که پارسال صادرشده بود رو به حساب صندوق ریختن وبه نرخ پارسال میدن و درصد دیه ای که امسال اضاف شده رو به نرخ امسال میدن سوالم اینه که

 ایا بیمه درست میگه یا من صبر کنم وبعد اجرای احکام کل درصد حکم قطعی شده بر نرخ امسال صادر میشه؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام و آرزوی سلامتی

طبق قنون مجازات اسلامی به هر میزانی که دیه در حق شما پرداخت یا بحساب صندوق واریز گردیده است مقصر و بیمه گر بری الذمه هستند و الباقی بمیزان دیه مازادی که در رای سال 98 صادر شده باید  بنرخ 98 بشما پرداخت کنند.