در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام
درسال۹۶ تصادف کردم در ۹۷ رای صادر شد قبل از قطعی شدن من اعتراض کردم که مورد قبول واقع شد ودر سال ۹۸ درصد دیه من افزایش یافت

الان رفتم بیمه میگن ما رای که در سال ۹۷ صادر شده بود رو به حساب صندوق ریختیم و ودرصد افزایش رو به نرخ امسال بهت میدیم ایا کار بیمه درست هست یا کل دیه رو باید به نرخ امسال بده؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

ایا درسال 97 برای شما اجراییه صادرشده بود که شرکت بیمه اقدام به پرداخت به صندوق کرده است ؟

ملاک تعیین دیه دقیق زمان  قطعیت حکم است . تبصره 3 ماده 32 قانون بیمه ثالث 95

بیمه گر پس از قطعیت رای که مصون از اعتراض مونده با دریافت اجراییه اجرای احکام کیفری و تشکیل پرونده خسارت اقدام به تادیه دیه مینماید