در دیه و بیمه خودرو توسط (380 امتیاز)
با سلام
سوال بنده اینه صندوق میتونه در هنگام پرداخت دیه راسا اقدام به نامه نگاری با پزشکی قانونی کنه و میزانی کمتر از آنچه در دادنامه قطعی ذکر شده پرداخت کنه؟
آیا این برخلاف مقررات نیست؟
آیا صندوق صرفا مسئول پرداخت مقدار دیه مقدر در دادنامه نمیباشد؟
لطفا راهنمایی بفرمایید ۱۰ درصد دیه بنده رو کمتر پرداخت کردن اگه از طریق اجرای احکام به نتیجه نرسیدم
میتونم از طریق دیوان عدالت شکایت کنم؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

صندوق خسارت مکلف به اجرای مفاد دادنامه است .

سازمان بازرسی کل کشور بهترین نهاد برای پیگیری تخلفات اداری است