در دیه و بیمه خودرو توسط (390 امتیاز)
درهمه جای قوانین بیمه  اول پرداخت خسارت به شخص ثالث راتاکیدمیکنند وسپس می گویند ازمقصر بدون گواهی نامه به هرشکلی پس میگیرند.

پرونده ماپس ازصدور رای ومراحلش اکنون به بیمه ارسال شده ومقصربدون گواهینامه ماکه 50 درصدپرداختی بیمه رابایدبه بیمه برگرداند با داشتن بیمه نامه اعساردردادگاه زده.

اکنون بیمه به ما قسطی این 100درصدیا50 درصد مقصررامیدهد؟

مگر بیمه نباید بصورت کامل پرداخت کند؟لطفا راهنمایی بفرمایید.
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

در رای صادره از دادسرا میزان دیه شما مشخص است ودر صورتی که دیه شما نصف یا اقساط قابل پرداخت باشد در رای به ان اشاره شده است.

شما مدارک تشکیل پرونده خسارت رو به بیمه گر تحویل بدید و بعداز اون از طریق اظهارنامه دیه خودتون رو مطالبه کنید و در پایان هم اشاره کنید که درصورت تاخیر در پرداخت ، خسارت نیم در هزار دیه رو از روز قطعی شدن رای براشون محاسبه و مطالبه میکنید

حتما دراظهارنامه پرداخت یا عدم پرداخت رو بصورت جواب ازشون بخواهید

ضمنا هرحرفی یا هر چیزی که به شما میگن رو ازشون بخواین که مکتوب و بطور رسمی بهتون ابلاغ کنن .