در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام یک ماهی هست که در یک شرکت جدید مشغول به کار هستم و کد بیمه دارم چون قبلش در شرکت دیگه ای کار میکردم الان سوالی که دارم این هست که این شرکت جدید در شهر دیگه ای به ثبت رسیده ولی من در شهر محل سکونتم که یک شهر دیگه ای هست برای این شرکت کار میکنم.

برای لیست بیمه که طبعا باید در شعبه شهری که شرکت ثبت هست ارسال بشه مشکلی برای رد کردن بیمه من بوجود نمياد؟

چون باید بازرسی تامین اجتماعی ، اشتغال من در اون کارگاه را تایید بکنه درحالی که من در شهر دیگه ای برای اون شرکت مشغول بکار هستم. این مشکلی نداره ؟
نمیشه تامین اجتماعی اون شهر از همکاراشون در شعبه شهری که من کار میکنم درخواست بازرسی بکنن تا محل کار و اشتغال منو تایید بکنن؟
1 پاسخ
توسط (380 امتیاز)
با سلام

اگر نیاز به بازرسی جهت تایید اشتقال شما باشه به همون نحوی که فرمودید عمل میشه

در خصوص رد شدن لیست بیمه از شهر دیگه مشگلی نیست و شما میتونید بعدا درخواست انتقال سوابق رو بکنید
سوال شده دی 14, 2021 در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (100 امتیاز)
ویرایش شده دی 16, 2021 توسط
تشکیل پرونده و آزمایشات پزشکی درصورتی که محل شرکت و محل کار در دو شهر مختلف باشند چگونه است ؟