در جریمه و بدهی بیمه توسط (100 امتیاز)
باسلام

برای بازرسی به شرکت ما تشریف آوردند،متاسفانه دو نفر از افراد حضور نداشتند و برگه مرخصی نیز فراموش کردند که پرکنن.

آیا به همین دلیل عدم فعالیت اون اشخاص رد میشه؟ و یا شرکت باید جریمه پرداخت کند؟
1 پاسخ
توسط (980 امتیاز)
همراه گرامی ، عدم حضور کارگر در زمان مراجعه بازرس سازمان تامین اجتماعی باعث ایجاد جریمه نخواهد بود صرفا با ایجاد شبهه برای بازرسین تامین اجتماعی که شاید کارگر به صورت غیر واقع در لیست بیمه اعلام گردیده کارفرما باید با روشهایی مشخص حضور ایشان و رابطه کار را اثبات نماید