در سازمان تامین اجتماعی توسط (100 امتیاز)
سلام

سه سال است که در کارگاه کفاشی پدرم مشغول به مار هستم و لیست بیمه ارسال شده و همواره بازرسی تامین احتماعی هم انجام شده است. در آخرین بازرسی، بازرس به لباس و دست تمیز من اشکال گرفت و گفت که در صورتیکه با این شرایط در کارگاه حاضر باشم اشتغال مرا تایید نمی کند. آیا حق چنین کاری را دارد؟

با سپاس
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام بازرس وقتی مراجعه میکند وشخص کارگر وغیر کارگر را تشخیص میدهد ومسلم است وقتی کسی بالباس ودست تمیز در کارگاه میباشد حکم کارگر بودن را ندارد حال یکبار اگر اینطور باشد ایرادی ندارد اما برای دفعه های بعد همینطور باشد پس حرفش منطقی میباشد