در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام و عرض ادب
مقصر حادثه بعد از 15 ماه هنوز در دادگاه حاضر نمیشه و بازپرس اصرار به ارسال نیابت قضایی داره

97-01 تصادف کردیم و راننده که ماشین رو به امانت گرفته بود فرار کرد
مالک اومد ماشین رو آزاد کرد برد و راننده کماکان در دادگاه حاضر نمیشه
همچنین آیا مالک نسبت به خودرو مسئولیت نداره؟
آیا ما باید همچنان منتظر ارسال نیابت باشیم؟
ما نمیتونیم از مالک شکایت کنیم ؟
راهی نیست که ما به اطاله دادرسی پرونده اعتراض کنیم تا از شر این پرونده خالص بشیم؟
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

ارروی سلامتی برای شما دارم

معمولا اگر ببمه نامه وجود داشته باشه ، دادگاه اون روبه عنوان وثیقه قبول میکنه وخودرو رو ترخیص میکنه که دیگه راننده رو بازداشت نکنه .

راننده هم نیازی به حضور در دادگاه نداره وقاضی میتونه رای رو صادر کنه . درنهایت شرکت بیمه هم بابد بدون اخذ هیچ تضمینی خسارت شما رو پرداخت کنه و بعد از راننده مقصر ریکاوری کنه

اگر هم بیمه نامه وجود نداسته باشه که به صندوق تامین خسارات بدنی ارجاع داده میشوید و دیه زیاندیده تمام وکمال پرداخت میشود