در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام
در فروردین ماه 97 تصادف کردم که طرف مقابل ما مقصر شناخته شد
مقصر؛ خودرو یکی از اقوام خودشون رو گرفته بود که بعد از تصادف از بیمارستان متواری شد ولی خودروشون توقیف شده و در پارکینگه

حالا نه راننده و نه مالک همکاری نمیکنن. دادگاه برای مالک نیابت قضایی فرستاده تا مالک رو جلب کنه. ضمنا مقصرو مالک  اصل مدارک رو هم تحویل ندادن و فقط یک سری کپی فرستادن و به بیمه هم مراجعه نکردن. با این اوصاف آیا ما به حقوق خودمون میرسیم؟

ممنون میشم راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ... با عنایت به صدور حکم جلب مالک و توقیف خودرو مطمئناً پرونده در مسیر خوبی قرار دارد و در نهایت حتی قاضی میتواند رای محکومیت خواندگان را بصورت غیابی صادر و میزان دیات شما را مشخص نماید، شما میتوانید پس از صدور رای  به بیمه گر مربوطه مراجعه و طبق رای خسارت خود را مطالبه کنید.