در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام وخسته نباشید

بنده موتور سیکلت دارم وهمچنین گواهینامه وبیمه نامه معتبر موتور سیکلت .

هراز گاهی برادرم از موتورمن  استفاده میکنددر عین حال که اصلا گواهینامه نداردوبیمه موتور به نام من ثبت شده است سوال من این است که در صورت بروز حادثه ومقصر بودن برادرم پرداخت خسارت به چه نحو خواهد بود.

با تشکر
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

در حوادث رانندگي و بخصوص بيمه شخص ثالث بين راننده و دارنده وسيله نقليه فرقي وجود ندارند و هردو در صورت بروز حادثه شامل بيمه حوادث راننده خواهند بود(هركدام كه رانندگي را بر عهده داشته باشند)اما بايد توجه داشت كه بيمه نامه داراي شرايطي است كه از سوي راننده بايد رعايت شود كه يكي از انها داشتن گواهينامه متناسب وسيله نقليه مي باشد و درصورت عدم وجود يا تناسب از شمول بيمه نامه خارج خواهد بود البته اين مورد در نظريات و رويه هاي حقوقي متفاوت بوده و گاها به راننده بدون گواهينامه نيز غرامت تعلق خواهد گرفت اما انچه كه مشخص است و در شرايط بيمه نامه قيد گرديده راننده بدون گواهينامه شامل استفاده از ان نمي باشد