در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (130 امتیاز)
سلام وقت بخیر

در متن

" غرامت دستمزد به وجوهي اطلاق مي شود كه در ايام بارداري، بيماري و عدم توانايي موقت ، اشتغال به كار و عدم دريافت مزد يا حقوق به حكم اين قانون به جاي مزد يا حقوق به بيمه شده پرداخت مي شود. برابر قانون مادران تا ۴ ماه از غرامت دستمزد براي بارداري مي توانند استفاده نمايند و ۶۶ درصد از حقوق به آنها تعلق مي گيرد"

ایا کسی که از 4 ماه غرامت دستمزد در بارداری استفاده کرده  از مدت و حقوق 6 ماهه مرخصی زایمان کم میشود؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

خیر. مرخصی استعلاجی ایام بارداری به شرط تائید پزشک معتمد سازمان تأمین اجتماعی ، در مدت و حقوق مرخصی زایمان هیچ تاثیری ندارد.