در بیمه بیکاری توسط
سلام من در یک شرکت خصوصی به مدت 19 ماه کار کردم و برایم بیمه رد شد بعد 19 ماه شرکت بنده را اخراج کرد بعلت مشکلات تولید و مالی شرکت و برای من ترک کار زد .من چندروز بعد به اداره کار مراجعه کردم جهت دریافت بیمه بیکاری و یا بازگشت به کار . منتهی من 6 ماهه باردار هستم و شورا حل اختلاف گفت چون باردار هستی کارفرما باید شمارا به کار برگرداند و بیمه بیکاری بهت تعلق نمیگیرد و کارفرما هم میگوید ما احتیاج به نیرو نداریم و مرا به کار بر نمی گرداند .
حال سوال من این است الان به من بیمه بیکاری میدن یا غرامت دستمزد ایام بارداری و این مبالغ را تامین اجتمایی میدهد یا کارفرمای من ؟؟؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

البته این پاسخ را برای کسانی می دهم که این سوال را می بینند . مشکل این دوست مان احتمالا تابه حال حل شده است . اولا شما باید به کار برگردانده شوید و در غیر اینصورت کارفرما جریمه می شود . ثانیا باید 6 ماه از غرامت دستمزد ایام بارداری استفاده کنید و سپس در صورت عدم بازگشت به کار و داشتن شرایط از بیمه بیکاری استفاده نمایید .

با تشکر