در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
آیا درمدت بارداری فرزند چهارم هم به بیمه شده زن ، غرامت دستمزد ایام بارداری تعلق می گیرد؟
1 پاسخ
توسط
به استناد ” قانون اصلاح قوانین تنظیم جمعیت و خانواده ” مصوب ۲۰/۳/۱۳۹۲ مجلس محترم شورای اسلامی ” از تاریخ لازم الاجرا شدن این قانون کلیه محدودیتهای مقرردر قانون تنظیم خانواده و جمعیت مصوب ۲۶/۲/۱۳۷۲ و اصلاحات آن و سایر قوانین که براساس تعداد فرزند برای والدین شاغل یا فرزندان آنان ایجادشده است ، لغومی شود. ” لذا از تاریخ  ۲۹/۴/۱۳۹۲ هیچگونه محدودیتی بابت پرداخت کمک بارداری ازلحاظ تعداد فرزندان وجودندارد.