در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (130 امتیاز)

با سلام

من چند مقاله در مورد بیمه عمر را مطالعه کردم ولی چند سوال برای من باقی مانده و اصلا نتوانستم جوابش را پیدا کنم
ممنون می شم که پاسخ بفرمائید

  • ۱. قیمت کلی و نهایی بیمه ی عمر چه مبلغی است؟ مثلا ۱۰ میلیون تومان هست یا کمتر یا بیشتر؟ بابت این سوال می پرسم که احتمال دارد کسی توانایی مالی ای داشته باشد تا بتواند آن را خریداری کند و از مزایایش استفاده کند.
  • ۲. حداقل و حداکثر مدت قراداد بین من و بیمه ، چند سال یا چند ماه می باشد؟
  • ۳.وقتی من با بیمه قراداد مثلا ۱۰ ساله منعقد می کنم با مثلا ۱۰۰ هزار تومان هر ماه، می توانم در یکی از ماهها ، قسط های سه ماه بعد را پرداخت کنم یا باید در سر هر ماه باشد؟
  • ۴.من می توانم تا زمانی که مشغول به کار فعلی ام هستم، ماهانه بین ۱ میلیون تا دو میلیون از حقوقم را کنار بگذارم
    در اینصورت پیشنهاد می کنید که بیمه را چند ساله و با هر ماه چند قسط تنظیم کنم؟
  • ۵. پیشنهاد می کنید در زمان تنظیم بیمه، بیمه نامه عمر و پس انداز را انتخاب کنم؟ یا گزینه دیگری؟
  • ۶. در ابتدای خرید بیمه عمر، باید مبلغی را بعنوان سرمایه تحویل بدهم یا نه نیازی نیست؟
  • ۷.وقتی من مثلا ده ساله با بیمه قراداد می بندم جهت خرید بیمه و قسط بندی هایش
    اولا بعد از پایان ده سال، به من بازنشستگی تعلق می گیرد یا با رسیدن سن بنده به مثلا ۶۰ سال؟
    دوما در اینصورت ، بیمه، تا ده سال به من مستمری پرداخت می کند یا تا پایان عمرم؟
    سوما این سودهایی که به من قراره تعلق بگیرد قابل برداشت است یا خیر؟
  • ۸. بعد از فوت بنده، آیا اول گرفتاری و رفت و آمدهای خانواده ی من هست برای گرفتن غرامت و اصل پول و سودها یا اینکه خیر، روند اداری ای آنچنانی ندارد؟
  • ۹. من بین بیمه عمر پاسارگارد و سامان، مانده ام که کدامش را انتخاب کنم؟

تشکر

ادمین: - در صورتی که چند سوال دارید، هر سوال را در صفحات جداگانه بپرسید تا به صورت جداگانه بررسی و پاسخ داده شود.

6 پاسخ
توسط (420 امتیاز)

با سلام و احترام

تعداد سوالات شما زیاد هست و درهر پست 2 تای آن را حواب میدهم

1- چیزی به نام مبلغ نهایی بیمه عمر وجود ندارد،یعنی شما میتوانید مثلا 300،000،000 هم به صورت یکجا در بیمه عمر بگذارید ولی در این صورت نحوه تخصیص پوششها قدری تفاوت میکند(چون پول به صورت یکجا گذاشته میشود مزایای بیمه عمر به صورت ثابت در نظر گرفته میشود) که آن را هم میتوانید با حق بیمه ای که به صورت ماهانه یا سالانه(ترجیحا سالانه)میگذارید اصلاح کنید. اما برای این که بدانید چه میزان و چگونه و چه پوششهایی برای شما انتخاب شود د باید با مشاور ارتباط بگیرید زیرا مشاور با بررسی وضعیت کنونی و شغل و درامد و نیاز های شما به شما مشاوره میدهد.

2-حداقل مدت قرارداد برای تمام شرکتهای بیمه ای 5 سال هست و حداکثر 30 سال به شرطی که مجموع سن بیمه شده و سالهای بیمه از 70 تجاوز نکند  که البته جدیدا بعضی از شرکتها این عدد رو کمی بیشتر هم کردند.

البته توصیه من و همکاران این هست که شما حداکثر مدت زمان را انتخاب کنید زیرا شرکتهای بیمه مطرح مثل پاسارگاد،پارسیان،کارافرین و.... بابت فسخ قرارداد هیچ جریمه ای برای شما درنظر نمیگیرند ولی اگر خدای ناکرده در بین قرارداد بیمه ای برای بیمه شده اتفاقی رخ دهد مثلا نقص عضو گردد یا به بیماری های سخت درمان مبتلا گردد شرکت بیمه تا پایان قرارداد مزایای قید شده در قرارداد را به بیمه شده پرداخت میکند و از او حمایت میکند ولی اگر مثلا بیمه شده 15 ساله بیمه کرده باشد و اتفاق یا مشکل بیماری سخت درمان برای اورخ دهد دیگر هیچ شرکت بیمه ای حاظر نیست اورا بیمه کند.

این جواب دو سوال اول

با سپاس

روح الله امامی فر