در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (140 امتیاز)
درصورتی که ملاک من سرمایه گذاری باشد با ۱۰۰ تومن حق بیمه خوب است ک یه بیمه عمر بخرم یا دوتا ۵۰ تومن بخرم؟؟؟؟
کسریهایی که شرکت بیمه از سرمایه ما کم میکند برای اپشن های انتخابی ما تا چند ساله؟؟

در واقع میخوام بدونم کی سوددهی دارد؟؟
از ببن سامان و پاسارگاد کدوم برای سرمایه گذاری بهتره؟؟؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

مسلما اگر حق بیمه شما ۱۰۰ تومن و سالانه باشه از همه نظر بنفع شماست،مضاف بر اینکه هر پوششی در بیمه های عمر یک حق بیمه ای داره که از حق بیمه اصلی شما کسر میشه و بعضی از شرکتها بابت اون پوشش های اضافی،حق بیمه اضافی ازتون دریافت می کنن.

کسری پوشش ها تا ۵ سال ابتدایی بیمه نامه وجود داره،اما در سال اول بیشتر از بقیه سالهاست.

سود تضمینی تمام شرکت های بیمه بر اساس بخشنامه بیمه مرکزی،در ۲ سال اول۱۶٪ ،در ۲ سال دوم۱۳٪ و از سال پنجم به بعد ۱۰٪ می باشد.

اما سود مشارکت در منافع،بر اساس عملکرد و توانگری مالی شرکت بیمه تعیین میشه که در حال حاضر بیمه پاسارگاد ۶ سال هست که رتبه اول توانگری مالی بیمه رو داراست و سود مشارکت در منافع سال ۹۴ رو ۲۲٪ تعیین و اعلام کرده.

معمولا سود مشارکت بیمه های عمر بین ۱٪ تا ۲٪ بیشتر با هم فرق نداره،اما از نظر یک مشتری شرکتی بهتره که پرداخت خسارتش خوب باشه،مشتری مدار تر باشه،میزان شکایات ثبت شده از اون شرکت در سامانه بیمه مرکزی کمتر باشه،سرویس بهتری به بیمه شده هاش بده تا اونها رو راضی نگهداره و در این زمینه بیمه پاسارگاد در این زمینه جزو ۳ شرکت اوله