در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (160 امتیاز)
سلام

سود مشارکتی بیمه عمر بیمه سرمد برای سال 97 چقدر است
1 پاسخ
توسط (20,960 امتیاز)
سلام و ارادت

دوست عزیز دریافت سود مشارکت در هر شرکتی متفاوت است و باید در پایان سال به بیمه گذار اعلام شود .

اگر دارای بیمه نامه سرمد هستید که باید این اطلاعات رو از نماینده و یا شعبه صدور کنند بخواهید .اما اگر به دنبال  شرکت بیمه ای که سود بیشتری از مشارکت دریافت کنید هستید شرکت بیمه سامان در پرداخت سود مشارکت به صندوق بیمه گذاران خود رکورد دار بوده است بدلیل اینکه این شرکت تخصصی در بیمه های عمرو زندگی فعالیت در حد بین المللی  را دارد. مریم ارفعی