در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
سلام من خانمم خودش بیمه تکمیلی سرمد داره. الان من هم عضو بیمه تکمیلی دانا شدم و خانمم رو به عنوان اعضای خانواده هم تحت پوشش قرار دادم. سوال  اینه الان خانم بنده برای استفاده از بیمه دانا باید دوره انتظار رو طی کنه یا نه؟

اگه باید طی کنه مدت زمانش چقدره؟ برای زایمان می خوایم از بیمه دانا که سقفش بیشتره استفاده کنیم

آیا امکان استفاده از هر دو بیمه وجود داره؟

ممنون از پاسخ شما
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ، با آرزوی سلامتی برای همسر و فرزند شما ،

دوره انتظار بستگی به میزان جمعیت بیمه شدگان در شرکت شما دارد و بهترین کار مطلع شدن از پرسنلی یا کارگزینی شرکت خودتان می باشد .

استفاده از دو بیمه تکمیلی ممانعتی نداشته و لی باید از یکی بگیرید و کپی و تائیدیه های پرداخت را به بیمه گر بعدی برده و هرچه بعنوان فرانشیز نپرداخته اند را از دومی طلب نمائید ( ضمنا از دومی هم فرانشیز سهم شما کسر خواهد شد ) سپس مبلغ را به شما پرداخت خواهند کرد.