در بیمه درمان تکمیلی توسط
خواستم بدونم اگه من بخوام خودم رو بیمه تکمیلی کنم برای عمل زیبایی بینی و زایمان چقدر ماهانه باید پرداخت کنم و تا چه سقفی بیمه پرداخت می کند ایا اگر کل خانواده بیمع شویم هزینه اش بایک نفر فرق می کند ایا هزینه اش با بیمه ای که از کار افتادگی وغیره باش یکی می باشد یا فرق می کنم لطفا جواب سوال بنده را حتما بدهید
2 پاسخ
توسط (8,540 امتیاز)

سلام و درود

ابتدا خدمتان عرض کنم هیچ بیمه ای هزینه زیبایی بینی را اگر انحراف و یا پلیپ نداشته باشد پرداخت نمیکند

شما برای دریافت راهنمایی در خصوص درمان تکمیلی بهتر است با اینجانب تماس یا به سایت بیمه ملت مراجعه نمایید

لازم به ذکر است در درمان تکمیلی انفرادی هزینه هر شخص متناسب با سن و وضعیت جسمانی و طرح و پوشش هایی که انتخاب میکند دارد

و بطور معمول شخصی که سنش 30 سال باشد با انتخاب پوشش زایمان و ویزیت و دارو و اگر سقف طرح یک بیمه نامه را انتخاب نماید باید سالیانه مبلغی معادل4 میلیون ریال پرداخت نماید