در بیمه درمان تکمیلی توسط
هزینه عمل لوزه بزرگسالان در بیمارستان خصوصی با بیمه تکمیلی چقد میشه؟ چه مقدارو بیمار باید بپردازه؟
1 پاسخ
توسط
سلام و درود برشما،بیمه تکمیلی همانطور که میدانید برای بیماریها و عمل جراحی سه ماه دوره انتظار داره و معمولا برای هر عمل سقف پوششی در نظر میگیرند که شرکت بیمه و مابقی را خود بیمه شده پرداخت میکند .هر شرکت بیمه هم مبلغ متفاوتی را برای عمل ها پرداخت میکندو یکسان نیستند. برای اطلاعات بیشتر برای جزییات با مشاور بیمه ای خود تماس بگیرید.